De geschaarde vrachtwagen op de A17 bij Moerdijk.
Volledig scherm
De geschaarde vrachtwagen op de A17 bij Moerdijk. © MaRicMedia / Tom van der Put

Vrachtwagen geschaard op A17 bij Moerdijk, snelweg tussen knooppunt Klaverpolder en Industrieterrein Moerdijk weer open

MOERDIJK - De A17 van Dordrecht richting Roosendaal is maandagmiddag tijdelijk gesloten geweest door een geschaarde vrachtwagen. De wegafsluiting tussen knooppunt Klaverpolder en Industrieterrein Moerdijk werd rond 18.25 uur opgeheven.

 1. Twintig tiny houses voor spoedzoekers Etten-Leur: 
‘Meer Center Parcs dan containerwoning’
  PREMIUM

  Twintig tiny houses voor spoedzoe­kers Et­ten-Leur: ‘Meer Center Parcs dan container­wo­ning’

  ETTEN-LEUR - Een scheiding, ontslag, een snel en noodzakelijk vertrek uit het ouderlijk huis: er zijn allerlei redenen waarom mensen met spoed een andere woning nodig kunnen hebben. Maar op de overspannen woningmarkt zijn die huizen ook in Etten-Leur lastig te vinden. De komst van circa twintig tijdelijke woningen voor ‘spoedzoekers’ moet de druk op de lokale huurmarkt binnenkort verlichten.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.