Volledig scherm
© Tom van der Put/MaRic Media

Veel verkeershinder na gekantelde vrachtwagen bij knooppunt Zonzeel (video)

MOERDIJK - Op de A59 bij knooppunt Zonzeel was in de bocht naar de A16 richting Breda vrijdagochtend een tankwagen met plantaardige voedingsmiddelen gekanteld. De bestuurder van de tankwagen werd bevrijd, over zijn letsel is nog niets bekend. Hij was met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit naar de plaats van het ongeval en waren snel ter plaatse.

Verkeershinder
Op de verbindingsweg van de A59 naar de A16 richting Breda werd zo snel mogelijk een rijstrook vrijgegeven. De verbindingsweg van de A16 vanuit Rotterdam naar de A59 richting knooppunt Hooipolder bleef langer afgesloten. De vrachtwagen moest namelijk nog geborgen worden en de vangrail moest worden vervangen. Het ongeval heeft de gehele dag geresulteerd in files en verkeershinder.

Op de A59 bij knooppunt Zonzeel is in de bocht naar de A16 richting Breda vrijdagochtend een tankwagen met plantaardige voedingsmiddelen gekanteld.
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement