Volledig scherm

Twee mannen uit Zevenbergschen Hoek aangehouden voor mishandeling 65-jarige plaatsgenoot

ZEVENBERGSCHEN HOEK – De politie heeft maandag twee mannen uit Zevenbergschen Hoek aangehouden voor de mishandeling van een 65-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn handen, armen en gezicht.


De mishandeling vond rond twee uur plaats bij de woning van de 65-jarige man. De daders en het slachtoffer kregen een zakelijk conflict waarna de man in elkaar werd geslagen.

De daders werden later op de dag op twee verschillende locaties in Zevenbergschen Hoek aangehouden. Ze zitten nog vast.

  1. Oud-talentenjachtdeelnemers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'
    video

    Oud-ta­len­ten­jacht­deel­ne­mers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'

    ETTEN-LEUR - Miljoenen mensen kijken vanavond weer naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Maar wat gebeurt er eigenlijk als na zo’n talentenjacht de camera’s uitgaan? Zes oud-deelnemers uit de regio doen hun verhaal zaterdag in BN DeStem. Van een 78-jarige die drie cd’s uitbracht tot een danser die in een depressie raakte.