Volledig scherm
Zangeressen Lisa, Amy en Shelley van OG3NE dopen de speciale Tulipa tulp. De tulp is een ode aan de deelname van OG3NE aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. © ANP KIPPA/Olaf Kraak

Tulipa O'G3NE bij bloemenwinkels te vinden

FIJNAART - De meidengroep O'G3N3 heeft vandaag hun eigen tulp gedoopt bij tulpenkwekerij Wesselman Flowers in Roelofarendsveen. De tulp van de drie zussen Lisa, Amy en Shelley draagt de toepasselijke naam Tulipa O'G3NE en is voortaan bij bloemenwinkels te vinden.

De zangeressen kregen in Roelofarendsveen uitleg over het kweken van tulpen en mochten hun eigen bloemen dopen, met champagne. Lisa, Amy en Shelley kozen voor een oranje bloem 'vanwege onze vertegenwoordiging van Nederland op het Eurovisiesongfestival', lieten de zussen weten via Twitter.

O'G3NE is in mei Neerlands hoop op het Eurovisiesongfestival in Kiev. Gisteren kregen de dames te horen dat ze in de tweede halve finale, op donderdag 11 mei, aan de bak moeten om een plaats in de finale te veroveren. Zelf waren Lisa, Amy en Shelley niet echt enthousiast na de loting, maar volgens songfestivalkenner Cornald Maas is een plek in de tweede halve finale gunstig.

Met welk nummer de drie zussen naar Oekraïne gaan, is nog niet bekend. Begin maart wordt het liedje gepresenteerd. De finale van het Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 mei.