Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Thinkstock

Trouwstoet zorgt voor chaos op A29 en A59 bij Fijnaart, vijftien boetes uitgedeeld

FIJNAART - Een trouwstoet heeft zaterdagmiddag op A29 en de A59 bij Fijnaart flink de aandacht getrokken van de politie. Het asociale rijgedrag van de huwelijksgasten zorgde ervoor dat er maar liefst vijftien boetes zijn uitgeschreven.

De politie kwam de stoet rond 16.30 uur op het spoor nadat er andere weggebruikers het rijgedrag van de groep hadden gemeld. De trouwstoet reed in de richting van Rotterdam en leek niet heel erg met het verkeer bezig te zijn. Zo waren ze onder andere onnodig aan het remmen, waren ze onnodig en onjuist aan het signaleren, bleven ze onnodig links rijden en negeerden ze de verdrijvingsvlakken. 

De groep kan dus de nodige bekeuringen verwachten. 

  1. Klundertenaar belaagt vrouw en beledigt agente en boa’s: ‘Het is ook gewoon een erg lekker ding, mevrouw de rechter’
    PREMIUM

    Klunderte­naar belaagt vrouw en beledigt agente en boa’s: ‘Het is ook gewoon een erg lekker ding, mevrouw de rechter’

    BREDA - ,,Het was een schapenneuker”, roept de verdachte - een 25-jarige man uit Klundert - tegen de rechtbank. ,,Hoort u wel wat u zegt?”, vraagt de voorzitter indringend. De man, bij tijd en wijle psychotisch en kennelijk geobsedeerd door vrouwen, zit in het beklaagdenbankje wegens schokkende stalking van een medewerkster van de reclassering en zware belediging van een politieagente en twee beveiligers van de NS.