Volledig scherm
© Thinkstock

Tienercarnaval Sweets in Zevenbergen nog maar één avond

ZEVENBERGEN - Sweets Tienerfeesten houdt dit jaar maar één carnavalsbal bij Dancemasters Koevoet aan de Van Aerschotstraat in Zevenbergen. Voorgaande jaren waren er meer balavond voor de jeugd van 13 tot 18 jaar.

Carlos de Koeijer uit Zevenbergen en Jeroen Houtgraaf uit Klundert zijn de mannen achter Sweets Tienerfeesten en ze hebben het steeds drukker met andere werkzaamheden in de regio. Zo draaien de twee ook in Roosendaal en is De Koeijer tijdens carnaval achter de tap te vinden bij café Bij Dennis.

'Sweets voorziet in behoefte', was de conclusie van de organisatie na carnaval 2016. Vorig jaar waren er drie druk bezochte avonden. De feesten in de Zevenbergse dansschool waren prima georganiseerd met ID-controles en waar nodig alcoholblaastests. Verschillende DJ's, onder wie Donny Roelvink traden op.

Groter opgezet
De volle agenda van de organisatoren staat nu echter maar één avond Sweets in Zevenbergen toe. ,,Maar die zetten we dan wel iets groter op", belooft Carlos de Koeijer met een blik op de line-up van die avond. Zo treden de feestbeesten Next Level op en is de populaire vlogger Sit Tjex (5.300 abonnees) aanwezig. De Koeijer en Houtgraaf kruipen zelf ook in de huid van de 'polonaise-masters' Grens&Loos.

De kaarten voor Sweets gaan hard, zegt De Koeijer, maar het carnavalsevenement is nog niet uitverkocht. Er kunnen maximaal vierhonderd jongeren worden binnengelaten. De kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de zaal. Kaarten zijn vooraf ook te bestellen op de website eventix.nl. Dan komt er wel 1 euro servicekosten bij.

Het feest bij Dancemasters Koevoet begint vrijdag om 20.00 uur.