De telefonie- en internetkabel in twee stukken. Gevolg: taxicentrale Goverde onbereikbaar. ‘Had ons vooraf even ingelicht’, zegt bedrijfsleider Ivo de Groot.
Volledig scherm
PREMIUM
De telefonie- en internetkabel in twee stukken. Gevolg: taxicentrale Goverde onbereikbaar. ‘Had ons vooraf even ingelicht’, zegt bedrijfsleider Ivo de Groot. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Taxi Goverde kan de deur niet uit door aanleg glasvezel: ‘Heb personeel maar naar huis gestuurd’

ZEVENBERGEN - Het is de nachtmerrie van iedere taxicentrale: onbereikbaar zijn en de deur niet uit kunnen. Het overkwam taxi Goverde woensdagochtend nadat de telefonie- en internetkabel kapot werd getrokken tijdens de aanleg van glasvezel. ,,Ik heb de helft van het kantoorpersoneel maar naar huis gestuurd”, zegt bedrijfsleider Ivo de Groot. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.