In Zevenbergsen startte E-Fiber vandaag met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Daarbij waren o.a. Russell Crye (NKM), Erik Vos (E-Fiber) en wethouder Jack van Dorst om symbolisch de eerste schop in de grond te steken.
Volledig scherm
In Zevenbergsen startte E-Fiber vandaag met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Daarbij waren o.a. Russell Crye (NKM), Erik Vos (E-Fiber) en wethouder Jack van Dorst om symbolisch de eerste schop in de grond te steken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Straks supersnel internet in heel Moerdijk met glasvezelnetwerk

ZEVENBERGEN – “Over twee jaar kan elk adres in de gemeente Moerdijk aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk”. Die toezegging deed Eric Vos, directeur van E-Fiber, het bedrijf dat met de gemeente Moerdijk een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan voor de aanleg van glasvezel.

 1. ‘Het geleur met bewoners moet klaar zijn’: Ineke Strijp trots op samenwerkende zorg op Vrederust
  PREMIUM

  ‘Het geleur met bewoners moet klaar zijn’: Ineke Strijp trots op samenwer­ken­de zorg op Vrederust

  Af is het ecologisch zorglandgoed op het vroegere Vrederustterrein nog niet, maar veel scheelt het niet. Het idee om op het Halsterse landgoed allerlei zorginstellingen bij elkaar te brengen om makkelijk en snel samen te werken, komt uit de koker van Ineke Strijp. Ze is er aan de vooravond van haar vertrek als bestuursvoorzitter GGZ WNB trots op dat ze een organisatie achterlaat die weer trots op zichzelf durft te zijn.
 1. Zo vind je vanuit de auto de liefde van je leven: 'We hangen een bordje naar buiten met 'ben jij single?''
  Play

  Zo vind je vanuit de auto de liefde van je leven: 'We hangen een bordje naar buiten met 'ben jij single?''

 2. Gewonde bij steekpartij in Terheijden, dader op de vlucht
  Play

  Gewonde bij steekpar­tij in Terheijden, dader op de vlucht