Volledig scherm
Sluipen is verboden tijdens de ochtendspits in Den Hoek. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Sluipers beboet in Zevenbergschen Hoek, 95 bestuurders op de bon

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Tijdens de drukke spits ‘sluipen‘ door Zevenbergschen Hoek mag al een tijdje niet meer, maar menig automobilist lapt het verbod toch aan zijn laars. Maandag en dinsdag werden 95 bestuurders op de bon geslingerd, zo laat BOA Jeroen Eikelenboom van de gemeente Moerdijk op twitter weten. ,,We blijven aandacht houden voor dit probleem!”

Het sluipverkeer tussen A16 en A59 is al jaren een probleem in Zevenbergschen Hoek. Vorige week besloot de gemeente Moerdijk om de controles aan te scherpen na berichten dat het probleem weer toeneemt. Op werkdagen tussen 6.00 en 9.00 uur mag er alleen bestemmingsverkeer in Den Hoek komen. 

De weg door het dorp werd nog niet zo lang geleden heringericht: obstakels en de inrichting van de weg moeten het zo onaantrekkelijk mogelijk maken om door Zevenbergschen Hoek af te steken. ,,Het probleem is na de herinrichting nog niet opgelost”, constateert de BOA. 

  1. Koddige voorstelling ‘Selma Ann Louis’ van Tejatergroep Snippers in
    PREMIUM
    recensie

    Koddige voorstel­ling ‘Selma Ann Louis’ van Tejater­groep Snippers in

    ZEVENBERGEN - In de aankondiging wordt de nieuwe productie Selma Ann Louis van Tejatergroep Snippers ‘het roadmovietheaterspektakel’ genoemd. Zo'n ondertitel is typerend voor deze theatergroep, die de laatste jaren bezig is allerlei vormen van theater te spelen. Verteltheater, de komedie, drama, familievoorstellingen en open luchttheater, ze behoren allemaal tot het repertoire van deze groep.