Ongeluk Moerdijk
Volledig scherm
Ongeluk Moerdijk © Marcel van Dorst

Slachtoffer dodelijk ongeluk bij Moerdijk is 29-jarige Rotterdammer, lachgas gevonden in auto

MOERDIJK - De persoon die donderdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de A17 bij Moerdijk is een 29-jarige man uit Rotterdam. Dat heeft de politie bevestigd. Een andere inzittende, een 30-jarige Rotterdammer, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 22.15 uur kreeg de politie een melding binnen van een ongeluk langs de A17. Bij de afrit Moerdijk was een auto door nog onbekende oorzaak van de weggeraakt. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

Toegesnelde hulpdiensten probeerden de 29-jarige Rotterdammer die in de auto zat nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Een 30-jarige man uit Rotterdam die ook in de auto zat is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie is daarna meteen onderzoek gaan doen naar de toedracht van het ongeluk. Daardoor was de afrit Moerdijk van de A17 enige tijd afgesloten. Agenten vonden in de auto lachgas. De politie onderzoekt of de inzittenden onder invloed waren van het gas, tijdens het rijden.