De intocht van Sinterklaas in 2017 in Zevenbergen. Dit beeld gaan we dit jaar door de coronacrisis niet zien. Enkele plaatsen hopen wel een rondrit te mogen houden.
Volledig scherm
De intocht van Sinterklaas in 2017 in Zevenbergen. Dit beeld gaan we dit jaar door de coronacrisis niet zien. Enkele plaatsen hopen wel een rondrit te mogen houden. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Sint maakt zonder feestelijke intocht zijn intrede

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Vol verwachting klopt het hart van sinterklaascomités. Een intocht zit er dit jaar door de coronacrisis niet in, maar wat is er dan wél mogelijk om de goedheiligman te begroeten? Waarschijnlijk weten ze dinsdagavond na de persconferentie van het kabinet meer.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?