Volledig scherm
PREMIUM
Als jongste tonprater en zwart schaap vertelt de 14-jarige Storm Kustermans dat hij altijd overal de schuld van krijgt en alles verkeerd doet. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Publiek kende de weg naar Niervaert goed

KLUNDERT - Het was een spannende avond voor de organisatie van het 10e Tonpraotersgala in Loerendonck. De Loerendonckse Algemene Karnavalsstichting (LAK) vroeg zich af of ze de zaal van de Niervaert wel vol zouden krijgen. Weten de mensen de weg naar de Niervaert wel te vinden?

Maar al gauw bleek dat de zenuwen voor niets waren geweest. De echte liefhebbers van het Tonpraten komen altijd. Ook als is het niet meer in het centrum van Loerendonck, maar een stukje erbuiten. Een kleine honderd carnavalsvierders waren naar de Niervaert gekomen. En ze werden niet teleurgesteld.

  1. Dag van de Match in Zevenbergen: ‘werk heeft zo’n toegevoegde waarde’

    Dag van de Match in Zevenber­gen: ‘werk heeft zo’n toegevoeg­de waarde’

    ZEVENBERGEN/ROOSENDAAL - Solliciteren is voor veel mensen moeilijk, omdat ze bijvoorbeeld een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In het kader van De Dag van de Match, georganiseerd door WSP West-Brabant, werd in Hotel de Borgh in Zevenbergen een ‘prettig gesprek’ gehouden. Werkzoekenden en werkgevers gingen met elkaar in gesprek. Niet met een cv om te laten zien wat ze in huis hebben, maar door elkaar echt te leren kennen.