Volledig scherm
Hans Klijn.

Prima wandelweer op roze woensdag in de Vierdaagse

NIJMEGEN / ZEVENBERGEN - Prima wandelweer zorgt er voor dat de 2e wandeldag goed verlopen is. Veel supporters uit de gemeente langs de kant in roze woensdag in Nijmegen om familie of vrienden te begroeten en samen te feesten.

Hans Klijn uit Standdaarbuiten is er al vroeg bij. Voor vijf uur in de ochtend stuurt hij al een foto dat hij vertrokken is. En 12.19 uur stuurt hij een foto dat hij op een terras aan een glas bier zit. “Het was weer prachtig onderweg met al die muziek. Wel wat vermoeide voeten, maar een hartelijk en gezellig onthaal aan de meet”.

Rowena van Ast (21) en Demi van Gils (19) uit Klundert lopen samen voor het eerst mee ter nagedachtenis aan Demi haar vader, Jan van Gils, die februari dit jaar overleden is aan de gevolgen van kanker. Het tweetal heeft geld ingezameld voor stamceldonatie.

Tevens een verhaal van Theo Holla uit Willemstad en Kapster Nancy Jongmans en schoonheidsspecialiste Corine van Gool. Wie ook gebeld wil worden stuurt een berichtje met mobiel nummer naar johanmatthee@ziggo.nl

Donderdag meer in BN DeStem

Volledig scherm
Rowena van Ast en Demi van Gils.