Voor het eerst een vrouwelijke prins (geen prinses, volgens de prins zelf), met vrouwelijke raad van elf. Prins Therese d’n irste. Geheel links onderin beeld applaus van burgemeester Jac Klijs.
Foto Johan Wouters / Pix4Profs
Volledig scherm
Voor het eerst een vrouwelijke prins (geen prinses, volgens de prins zelf), met vrouwelijke raad van elf. Prins Therese d’n irste. Geheel links onderin beeld applaus van burgemeester Jac Klijs. Foto Johan Wouters / Pix4Profs © Johan Wouters / Pix4Profs

Presentatie eerste vrouwelijke Prins op Slikgat

LANGEWEG - Door het presenteren van Therese de Groot als de eerste vrouwelijke Prins van Slikgat schrijven de Slikgatse Kemphanen geschiedenis. Niet toevallig het motto van de kleine kern waar het gezamenlijk carnaval vieren zo hoog in het vaandel staat. 

0 reacties

  1. Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’
    PREMIUM

    Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’

    DINTELOORD/OUD GASTEL - Aan de ene kant van het terrein van Cosun Beet Company staan de wagens met aanhanger in de rij. Daar worden de aanhangwagens met een shovel één voor één vol compost geschept. Aan de andere kant moeten de bezoekers zelf aan de slag bij een grote berg compost. Met een schop vullen ze de plastic zakken. ,,Wat ruikt het hier lekker, hè”, lacht Gaspar Eijchholt uit Nieuw-Vossemeer.
    Dinteloord, Oud Gastel