Volledig scherm
De huurauto is meegenomen. © Twitteraccount Team Verkeer Zeeland-West-Brabant

Politie controleert huurauto in Zevenbergschen Hoek: bijrijder blijkt verdachte in fraudezaak

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Bij een politiecontrole van een huurauto bleek de daadwerkelijke huurder van de auto niet in de wagen te zitten. Daarnaast is de bijrijder aangehouden.

De bijrijder stond gesignaleerd als verdachte van een online fraudezaak waarvoor hij nog gehoord moet worden. De man was eerder niet te traceren omdat hij geen vast woonadres heeft. ,,Huurauto's worden op grote schaal gebruikt voor criminele activiteiten", meldt een agent van Team Verkeer Zeeland-West-Brabant. ,,Je weet pas wie erin rijdt bij een staandehouding. Daarom controleren we ze veel.” 

De huurauto is in beslag genomen.

 1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
  Geef uw mening

  Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

  Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?
 2. Zaaien en oogsten!
  Boerenpraat

  Zaaien en oogsten!

  De dagen worden langer, de mooiste tijd van het jaar komt eraan: het voorjaar! Dat betekent voor de boer dat hij plannen gaat maken voor het nieuwe groeiseizoen. Welke gronden heb ik tot mijn beschikking? Kan ik nog land huren van een collega? Vervolgens maakt de boer een bouwplan: welke gewassen ga ik zaaien? Wat en hoeveel gaan we oogsten? Voor mij is het eenvoudig, het enige gewas dat ik teel is gras. In januari plan ik waar de koeien als eerste gaan weiden. De andere weilanden worden dan gemaaid. Afhankelijk van die keuze volgt een bemestingsplan.