Volledig scherm
John Goverde van Pelikaan Travel Group. © Johan Wouters / het fotoburo

Pelikaan Reizen: nieuw kantoor en een nieuwe naam

ZEVENBERGEN/ETTEN-LEUR - Pelikaan Reizen gaat met onmiddellijke ingang verder als Pelikaan Travel Group. ,,We hebben de ambitie om de vleugels uit te slaan, dus kiezen we voor een internationaal uithangbord voor onze zeven merken”, zegt directeur John Goverde.

Quote

We hebben de ambitie om de vleugels uit te slaan, dus kiezen we voor een internatio­naal uithang­bord voor onze zeven merken

John Goverde, Pelikaan Travel Group

Onder Pelikaan Travel Group vallen SUNtip, Pelikaan Groepsreizen, Pelikaan Reisbureaus, Reisburo Relik & Van Hooft, ReisCreaties, Pelikaan Travel en Floow Travel. Er werken meer dan honderd mensen. Goverde zegt te willen uitbreiden naar de buurlanden. ,,We willen met onze sites live gaan in België en Duitsland.”

De directeur maakte vorig jaar bekend dat zijn bedrijf het hoofdkantoor van Zevenbergen naar Etten-Leur verkast. Deze maand begint de nieuwbouw aan de Bredaseweg. ,,We willen over een jaar verhuizen.”

Het aanvankelijk plan was nieuwbouw aan de Schansdijk in Zevenbergen, maar dat zou door een noodzakelijke wijziging van het bestemmingsplan te lang gaan duren. In Zevenbergen houdt Pelikaan Travel Group wel een reiswinkel.