Volledig scherm
PREMIUM
Kruisdraging door Zevenbergen op weg naar de kerk. © Pix4Profs/Peter van Trijen

Passion Zevenbergen imponeert honderden

ZEVENBERGEN - De Passion Zevenbergen met een kruistocht die startte bij de Westhoek, heeft veel indruk gemaakt op de aanwezigen. Het moderne Paasverhaal omlijst met Nederpop en uitgevoerd in de Bartholomeus Kerk trok zondagavond ruim 700 belangstellenden. 

Het ontstaan van het project van de gezamenlijke Markt kerken dateert alweer van 2 jaar geleden. Toen hadden Anneke Wijne en Jacqueline de Regt van de Immanuel Parochie het idee om samen met de gezamenlijke kerken het lijdensverhaal op te voeren. Leden van de Nederlandse Hervormde kerk en Gereformeerde kerk reageerden enthousiast en sloten zich aan. 

 1. Koddige voorstelling ‘Selma Ann Louis’ van Tejatergroep Snippers in
  PREMIUM
  recensie

  Koddige voorstel­ling ‘Selma Ann Louis’ van Tejater­groep Snippers in

  ZEVENBERGEN - In de aankondiging wordt de nieuwe productie Selma Ann Louis van Tejatergroep Snippers ‘het roadmovietheaterspektakel’ genoemd. Zo'n ondertitel is typerend voor deze theatergroep, die de laatste jaren bezig is allerlei vormen van theater te spelen. Verteltheater, de komedie, drama, familievoorstellingen en open luchttheater, ze behoren allemaal tot het repertoire van deze groep.
 2. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 3. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?