Volledig scherm
Zevenbergen - 29-8-2018 - Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Organisatie Bartholomeuskermis Zevenbergen wacht nog op vergunning

ZEVENBERGEN - Met nog maar een paar weken te gaan is de komst van de Bartholomeuskermis in Zevenbergen voor organisator Henk-Jan Jonker nog niet helemaal zeker.

Jonker is positief gestemd, maar wacht nog op de vergunning van de gemeente Moerdijk. “Ik heb tekeningen voor de nieuwe opstelling ingediend. Alle attracties staan er, maar wel in een andere opstelling dan andere jaren. Ook heb ik rekening gehouden met het afschermen van de bouwwerkzaamheden, zodat het er wat gezelliger uitziet voor de bezoekers.”

Werkzaamheden

Ook Anita van Dijke, vervangend omgevingsmanager van aannemerscombinatie Strukton Civiel Zuid–Van den Herik, ziet de komst van de Bartholomeuskermis wel zitten. “De werkzaamheden aan de haven zitten het kermisterrein niet in de weg. We beginnen de week na de kermis pas op die locatie. Er is bewust voor gekozen om na het terrasseizoen aan de Markt te beginnen.”

Bouwvak

Van Dijke meldt verder dat het werk in het centrum keurig op schema ligt. “We zijn nu bezig met het plaatsen van de damwanden en het nieuwe straatwerk. Daar gaan we in de bouwvak mee door.”

Mocht de vergunning rondkomen, dan vindt de Bartholomeuskermis van 28 augustus tot en met 1 september plaats.