Peggy Kakebeeke, bestuurslid nieuwe VNO afdeling industrieterrein Moerdijk. Zij is general manager van logistiek bedrijf Euro Rijn
Volledig scherm
Peggy Kakebeeke, bestuurslid nieuwe VNO afdeling industrieterrein Moerdijk. Zij is general manager van logistiek bedrijf Euro Rijn © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Op- en afritten A17 moeten veiliger’, zegt Peggy Kakebeeke van Euro-Rijn

moerdijkse ambitieMOERDIJK - In de logistiek is het keihard werken en supersnel schakelen. Haar hele leven al werkt Peggy Kakebeeke in de branche en ook als eindverantwoordelijke bij Euro-Rijn XL Logistics B.V. is ze gewend aan een grote dynamiek. 

 1. 'Moerdijk kan dé plek van duurzaamheid worden'
  moerdijkse ambitie

  'Moerdijk kan dé plek van duurzaam­heid worden'

  MOERDIJK - Nee, Marcel is geen lobbyist die in Den Haag een lans wil breken bij bijvoorbeeld Kamerleden. Hij is eerder een netwerker die probeert de bedrijven van Moerdijk te verbinden, bijvoorbeeld met 'borrels met een agenda'. Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld de regio Eindhoven of Breda, kennen veel bedrijven elkaar hier helemaal niet. ,,Dat heeft te maken met het feit dat op Moerdijk weinig hoofdkantoren zitten. Het zijn vooral uitvoerende takken van bedrijven."
 2. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.
 1. Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren

 2. Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'
  Play

  Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'