Lukas Broos uit Roosendaal speelt de rol van Michiel in 'Oorlogswinter de musical', een openluchtspektakel dat muziekvereniging Oranjevaan niet in mei maar pas in september opvoert in Fijnaart. Reden: de coronacrisis.
Volledig scherm
Lukas Broos uit Roosendaal speelt de rol van Michiel in 'Oorlogswinter de musical', een openluchtspektakel dat muziekvereniging Oranjevaan niet in mei maar pas in september opvoert in Fijnaart. Reden: de coronacrisis. © foto Oranjevaan

‘Oorlogswinter de musical’ noodgedwongen na de zomer, 45e Dorpsweek Standdaarbuiten pas volgend jaar

FIJNAART/ZEVENBERGEN/STANDDAARBUITEN - Het coronavirus legt ons land aan banden en dat betekent dat verschillende grote evenementen in de gemeente Moerdijk noodgedwongen moeten verkassen. Zoals het openluchtspektakel Oorlogswinter de musical van Oranjevaan in Fijnaart.  

 1. Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
  PREMIUM

  Corry werkt 50 jaar als kraamver­zorg­ster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’

  STEENBERGEN - Vijftig jaar staat Corry Theunisse met raad en daad klaar tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster uit Steenbergen krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten. ,,Vroeger zei ik altijd; zo’n ouwe taart hoef ik niet aan m’n bed hoor. En nu ben ik er zelf een.”
 1. Coronavaccins die zó snel zijn geproduceerd, zijn die wel betrouwbaar?
  Play

  Coronavac­cins die zó snel zijn geprodu­ceerd, zijn die wel betrouw­baar?

 2. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'