Sportverenigingen Groene Ster (handbal) en AZTV (turnen) voelen zich gesteund door de fracties van de PvdA, ChristenUnie, D66 en Moerdijk Lokaal. Zij pleiten voor de variant om dírect twee sportlocaties te bouwen, in plaats van één locatie, waar het college op aast.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportverenigingen Groene Ster (handbal) en AZTV (turnen) voelen zich gesteund door de fracties van de PvdA, ChristenUnie, D66 en Moerdijk Lokaal. Zij pleiten voor de variant om dírect twee sportlocaties te bouwen, in plaats van één locatie, waar het college op aast. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Nieuwe sporthal verdeelt Zevenbergen: ‘We dreigen er bekaaid van af te komen’

ZEVENBERGEN - Het zijn spannende weken in Zevenbergen. Nog deze maand stemt de raad over de bouw van een sporthal bij zwembad De Bosselaar, maar de storm van kritiek op het plan van het college is nog lang niet gaan liggen.

  1. Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”