Volledig scherm
20180903 - Fijnaart - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - voormalig supermarkt aan de nieuwe dorpsweg, volledig ingepakt voor verbouwing. © Tonny Presser © 2018

Nieuw medisch centrum Fijnaart nadert eindelijk z'n voltooiing

FIJNAART - Het medisch centrum aan de Nieuwe Dorpsweg in Fijnaart is bijna af. Volgens Johan Verduijn van architectenbureau Arcom vindt de oplevering nog dit jaar plaats.

,,Momenteel wordt er aan de buitengevelafwerking gewerkt. Gelijktijdig vinden binnen de afbouwwerkzaamheden plaats. De werkzaamheden lopen, mede door het goede weer, volgens schema", geeft Johan Verduijn als toelichting.

Een deel van het pand is sinds juli van deze zomer al in gebruik door huisartsenpraktijk Pourfar en Khalili. Volgens Verduijn wordt een ander groot deel van het gebouw straks gehuurd door Jofib Fysiotherapie. ,,Voor de overige ruimten wordt binnenkort door een makelaar gestart met de verhuur."

Verpauperd

Het pand, waar elf jaar geleden een supermarkt in zat, heeft er jarenlang verpauperd bijgestaan en was lange tijd een doorn in het oog van de Fijnaartse bewoners. De bouw aan het medisch centrum werd keer op keer uitgesteld. Daar lijkt nu eindelijk een einde aan te komen.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen