Zevenbergen - 6-4-2021 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Jong in... Zevenbergen: Naomi Lockefeer (18). Zij is pas verhuisd binnen Zevenbergen en wilde daar graag op de foto.
Volledig scherm
Zevenbergen - 6-4-2021 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Jong in... Zevenbergen: Naomi Lockefeer (18). Zij is pas verhuisd binnen Zevenbergen en wilde daar graag op de foto. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Naomi (18) is net verhuisd binnen Zevenbergen: ‘Zo fijn dat we hier blijven wonen’

Jong in...ZEVENBERGEN - Naomi Lockefeer (18) ziet zichzelf niet snel vertrekken uit Zevenbergen. ,,Ook al is er geen feest gepland rondom sportwedstrijden, je weet dat er in Zevenbergen een feestje gaat komen.”

 1. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.
 1. Wederom luchtaanvallen op Gazastrook
  Play

  Wederom luchtaan­val­len op Gazastrook

 2. Op Boerderijsafari in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'
  Play

  Op Boerder­ijsa­fa­ri in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'