Volledig scherm
Foto Cor Viveen

Moerdijkse raad accepteert de knieval van Frans Fakkers

ZEVENBERGEN - Wethouder Frans Fakkers van Onafhankelijk Moerdijk heeft het debat over de inkoopaffaire in de gemeente moerdijk zonder al te veel kleerscheuren overleefd. Een motie van wantrouwen bleef op de plank liggen.

De motie van afkeuring die oppositiepartijen PvdA, MoerdijkLokaal, SP, ChristenUnie, BBM en GroenLinks indienden, haalde het niet. De coalitie van CDA, OM en VVD stond als een blok om wethouder Fakkers. Deze fracties hadden ook kritiek op het optreden van het college van B en W maar onderstreepten de verbeteringen die al zijn doorgevoerd op de secretarie.

Bovendien zegde Fakkers toe dat de gemeenteraad nauw betrokken blijft bij het plan van aanpak om het inkoopproces verder te verbeteren. Er is namelijk veel misgegaan rond de inkoop van meubilair voor de bestuursvleugel in het gemeentehuis. Daar heeft Fakkers zijn excuses voor aangeboden.

Fakkers kreeg enkele weken geleden al een motie van treurnis aan de broek omdat hij niet aanwezig was bij een belangrijke raadsvergadering.

Lees donderdag meer in BN DeStem.

  1. Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    KLUNDERT - Het vernieuwen van de waterleidingen in en rondom Klundert is in volle gang. Aan de leidingen van de Nieuwendijk (fase 1) en de huisnummers 1 t/m 11 van de Zevenbergseweg (fase 2) wordt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur gewerkt. De werkzaamheden aan de leidingen van de huisnummers 25 t/m 30 (fase 4) starten 16 oktober en aan de nummers 13 t/m 22 (fase 3) wordt vanaf begin november gewerkt. De fases 1, 2 en 4 worden door aannemersbedrijf Van Vulpen uitgevoerd, fase 3 door Brabant Water.