Petra de Jager verloor in 2014 haar dochter Prisca, toen 17, en haar man Remco als gevolg van een motorongeluk even buiten Zevenbergen aan de N285. Ze zet sindsdien de goededoelenactie van haar dochter voort, maar heeft nu wel hulp van buitenaf nodig.
Volledig scherm
PREMIUM
Petra de Jager verloor in 2014 haar dochter Prisca, toen 17, en haar man Remco als gevolg van een motorongeluk even buiten Zevenbergen aan de N285. Ze zet sindsdien de goededoelenactie van haar dochter voort, maar heeft nu wel hulp van buitenaf nodig. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Moeder van verongelukte Prisca: ‘Zevenbergen, ik heb jullie hulp nodig’

ZEVENBERGEN - Zes jaar geleden verloor ze haar dochter Prisca en man Remco als gevolg van een fataal motorongeluk op de N285 in Zevenbergen. Nu wil Petra de Jager-Burmester uit Zevenbergen haar verhaal doen, om haar goede doel te promoten.

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 2. Waar is het drugsgeld van corrupte havenarbeiders: in auto’s, bitcoins of Zeeuwse winkelpanden?
  PREMIUM

  Waar is het drugsgeld van corrupte havenarbei­ders: in auto’s, bitcoins of Zeeuwse winkelpan­den?

  VLISSINGEN-OOST - Havenofficier Marco van Leeuwen zucht eens diep: ,,Mensen denken altijd: die cokehandel, dat is toch een onzichtbare wereld. Ze maken zich drukker over een straatroof of inbraak.” Hij verwijst naar de zeven havenarbeiders in Vlissingen-Oost die verdacht worden van cocaïnesmokkel. Dergelijke figuren vormen volgens hem een bedreiging voor de samenleving. ,,Het is keiharde business.”
 3. Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Ja, als iemand een fotolijst voor een begrafenis moet hebben, voor op de kist, dan bezorgen de mensen van Photo Sprint in Etten-Leur dat natuurlijk gewoon thuis. Voor zoiets wil medewerkster Diane echt een stapje extra doen. Maar eigenlijk mag de fotozaak tijdens de corona-lockdown alleen maar pasfoto's maken. Spullen vanuit de winkel verkopen, mag niet, of het nou een fotolijst of een batterijtje is. Die dingen mogen alleen via de webshop of social media verkocht worden.
 4. Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
  PREMIUM

  Corry werkt 50 jaar als kraamver­zorg­ster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’

  STEENBERGEN - Vijftig jaar staat Corry Theunisse met raad en daad klaar tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster uit Steenbergen krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten. ,,Vroeger zei ik altijd; zo’n ouwe taart hoef ik niet aan m’n bed hoor. En nu ben ik er zelf een.”
 1. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'

 2. Einde Rutte III is een feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Einde Rutte III is een feit wegens toeslagen­af­fai­re