Kindermiddag in de Ankerkuil. Dansen op de Snollebollekes dus, en met de jeugdige aanwas in de raad lijkt het wel goed te zitten.
Volledig scherm
Kindermiddag in de Ankerkuil. Dansen op de Snollebollekes dus, en met de jeugdige aanwas in de raad lijkt het wel goed te zitten. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Met confetti heb je geen kind aan de Spieringkruiertjes

In een prachtig versierde zaal van de Ankerkuil vierden gistermiddag de allerjongste Spieringkruiertjes hun carnavalsfeestje.

  1. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
    ZATERDAG 3B+3D

    De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

    Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.