Volledig scherm
O’G3NE wint met coach Marco Borsato de finale van het televisieprogramma The Voice of Holland 2014 in studio 22 te Hilversum.

Meidengroep O’G3NE uit Fijnaart wint The Voice of Holland

FIJNAART - Meidengroep O’G3NE heeft vrijdagavond de populaire talentenjacht The Voice of Holland gewonnen. De zusjes Lisa, Amy en Shelley uit Fijnaart lieten hun drie overgebleven concurrenten achter zich in de liveshow op RTL4.

In de finale zongen de meiden het nummer Change Will Come van Alain Clark, hun populaire vertolking van het Bee Gees-liedje Emotion en hun eigen single Magic.

Tijdens de twee uur durende uitzending roemde jurylid Trijntje Oosterhuis de meiden om hun samenzang, harde werken en professionaliteit. Hun coach Marco Borsato voegde daaraan toe dat de zussen ook ontzettend veel lachen en loltrappen samen: „Misschien wel het aller belangrijkste.” De invloedrijke Amerikaanse blogger Perez Hilton sprak een videoboodschap in. Hij ziet O’G3NE graag naar Amerika komen.

De eindstrijd was volgens de presentatoren een ware nek-aan-nekrace. Toch komt de overwinning komt niet onverwacht. Met hun single wisten de dames afgelopen week als enige The Voice Of Holland-deelnemers de hitparade te bereiken. Het nummer kwam op nummer drie binnen.

In 2007 wonnen ze het Junior Songfestival al met het zelfgeschreven liedje Adem In, Adem Uit.

Volledig scherm
De drie zussen uit Fijnaart tijdens de finale, die ze wisten te winnen. foto Hollandse Hoogte
Fans van The Voice of Holland kan het niet zijn ontgaan. O`Gene heeft de talentenshow gewonnen. De drie meiden uit Fijnaart waren door het dolle heen. Net als een grote groep fans uit hun dorp. En die zaten gisteren allemaal klaar voor de finale