Volledig scherm
PREMIUM
Een afbeelding van de bioscoop met tien zalen dat bij Kanters in Moerdijk moet komen. 'Het gaat om een voorlopig ontwerp', zegt Ferry Raedts van vastgoedontwikkelaar Fraa-i. © Afbeelding Groosman Architecten

‘Megabios bij Kanters landmark voor Moerdijk’

pollMOERDIJK - Een landmark, een herkenningspunt waar de wijde regio over praat. Dat staat vastgoedontwikkelaar Fraa-i voor ogen met een megabioscoop en foodcourt bij wegrestaurant Kanters langs de A17 bij het dorp Moerdijk.

 ,,Wij gaan iets heel bijzonders neerzetten. Het wordt alleen al qua ontwerp een visitekaartje voor de gemeente Moerdijk”, zegt Ferry Raedts van de onderneming uit Dordrecht.

John Kanters meldde vorige maand flinke uitbreidingsplannen te hebben op het terrein van zijn restaurant aan de Steenweg. Hij gaat in zee met Fraa-i, dat er een foodcourt wil bouwen met vier restaurants en een bioscoop met tien zalen. ,,De restaurants komen in drie paviljoens met verschillende hoogtes aan een plaza, de bioscoop wordt een soort open doos waar de zalen in komen te hangen en waar bezoekers omheen kunnen lopen”, licht Raedts de plannen toe. ,,Het terrein leent zich bij uitstek voor horeca en leisure.”

Poll

Een megabios bij Kanters in Moerdijk is een goed idee

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
1089 stemmen