Zicht op het terrein van de nieuwe begraafplaats  aan de Klundertseweg in Zevenbergen. Op de achtergrond een van de urnenzuilen.
Volledig scherm
Zicht op het terrein van de nieuwe begraafplaats aan de Klundertseweg in Zevenbergen. Op de achtergrond een van de urnenzuilen. © Pix4Profs/René Schotanus

Medewerker gemeente Moerdijk op non-actief vanwege enorme kostenoverschrijding aanleg begraafplaats Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Een medewerker van de gemeente Moerdijk staat op non-actief vanwege een overschrijding van ruim 9 ton op de aanleg van de nieuwe begraafplaats in Zevenbergen. Burgemeester Jac Klijs heeft dat donderdagavond gezegd in de vergadering van de raadscommissie bestuur en middelen. 

  1. Frans Bauer lokte Tante Rikie van Zwarte Cross naar studio voor nieuwe feesthit: ‘Ze wilde in eerste instantie niet’
    PREMIUM

    Frans Bauer lokte Tante Rikie van Zwarte Cross naar studio voor nieuwe feesthit: ‘Ze wilde in eerste instantie niet’

    FIJNAART - Frans Bauer heeft samen met festivaldirectrice Tante Rikie (72) van de Zwarte Cross een feestnummer gemaakt dat vandaag is gelanceerd. Het nummer ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ is speciaal geschreven voor het afscheid van Rikie, het icoon van de Zwarte Cross. ,,Tante Rikie is voor deze hit naar de studio in Arnhem gelokt. Ze was in de veronderstelling dat ze iets moest inspreken voor het festival", vertelt Frans Bauer.