Volledig scherm
ANP Kippa

Lindonk Live met O'G3NE in Zevenbergen afgeblazen

ZEVENBERGEN - Lindonk Live gaat zaterdagavond niet door. "We hebben één kaartje verkocht", zegt Erik van der Linden van Muziement.

De stichting wilde in tennishal Lindonk in Zevenbergen een muziekavond organiseren met de Fijnaartse meidengroep O'G3NE als blikvanger.

"Het besluit om Lindonk Live te annuleren hebben we al genomen, voordat bekend werd dat O'G3NE komend jaar naar het Songfestival gaat", aldus Van der Linden, die de sporthal exploiteert. "We zouden ons belachelijk maken als we het festival daarna toch weer snel hadden opgezet."

Lindonk Live zette in het verleden succesvolle muzikale evenementen weg. "Voor Golden Earring verkochten we 3.500 kaarten." Naast O'G3NE zouden zaterdag onder meer Toontje Lager en een Amy Winehouse Tribute optreden.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

  1. Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    KLUNDERT - Het vernieuwen van de waterleidingen in en rondom Klundert is in volle gang. Aan de leidingen van de Nieuwendijk (fase 1) en de huisnummers 1 t/m 11 van de Zevenbergseweg (fase 2) wordt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur gewerkt. De werkzaamheden aan de leidingen van de huisnummers 25 t/m 30 (fase 4) starten 16 oktober en aan de nummers 13 t/m 22 (fase 3) wordt vanaf begin november gewerkt. De fases 1, 2 en 4 worden door aannemersbedrijf Van Vulpen uitgevoerd, fase 3 door Brabant Water.