Volledig scherm
PREMIUM
De Bult van Pars in Klundert zoals velen hem al jaren gewend zijn: geen bebouwing.

Lange procedures voordat graafwerk Bult van Pars in Klundert kan starten in najaar

KLUNDERT - De gewraakte Bult van Pars verdwijnt dit najaar uit het straatbeeld van Klundert. De gemeente Moerdijk heeft nog maanden nodig om de klus voor te bereiden.

,,Het gaat om het saneren van vervuilde grond waar we allerlei wettelijke procedures voor moeten doorlopen en waar we bijvoorbeeld ook rekening moeten houden met bezwarentermijnen", zegt wethouder Thomas Zwiers, die deze week omwonden van het terrein aan de Oliemolenstraat informeerde over de stand zaken.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dag van de Match in Zevenbergen: ‘werk heeft zo’n toegevoegde waarde’

    Dag van de Match in Zevenber­gen: ‘werk heeft zo’n toegevoeg­de waarde’

    ZEVENBERGEN/ROOSENDAAL - Solliciteren is voor veel mensen moeilijk, omdat ze bijvoorbeeld een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In het kader van De Dag van de Match, georganiseerd door WSP West-Brabant, werd in Hotel de Borgh in Zevenbergen een ‘prettig gesprek’ gehouden. Werkzoekenden en werkgevers gingen met elkaar in gesprek. Niet met een cv om te laten zien wat ze in huis hebben, maar door elkaar echt te leren kennen.