Lana Schuijt en haar vriend Tom van Gool beginnen eetcafé Marktzicht in het pand waar voorheen Legends was gevestigd. Ze hopen de zaak op 21 mei te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lana Schuijt en haar vriend Tom van Gool beginnen eetcafé Marktzicht in het pand waar voorheen Legends was gevestigd. Ze hopen de zaak op 21 mei te openen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Lana (24) begint eetcafé Marktzicht in voormalige Legends in Zevenbergen: ‘Ik ben superblij’

ZEVENBERGEN - Er komt een nieuwe horecazaak in het voormalige café-restaurant Legends aan de Markt in Zevenbergen. Lana Schuijt (24) hoopt dit voorjaar na een flinke verbouwing de deuren te openen van eetcafé Marktzicht. Hoopt, want niks is zeker in deze coronatijd. ,,Een uitdaging, maar ik durf het avontuur wel aan te gaan.”

 1. Migranten boos weg na corona-uitbraak Port of Moerdijk: 'Ziektedagen niet uitbetaald en het is er smerig’
  PREMIUM

  Migranten boos weg na corona-uit­braak Port of Moerdijk: 'Ziekteda­gen niet uitbetaald en het is er smerig’

  MOERDIJK - De corona-uitbraak in het arbeidsmigrantenhotel Port of Moerdijk lijkt onder controle. Uitzendorganisatie Cervo Group zegt dat de tien besmette en 'verdachte’ buitenlandse werknemers negatief zijn getest. Ze verbleven tot eind vorige week vrijdag in quarantaine in twee huizen in Delft. Nieuwe besmettingen onder de bewoners zijn niet meer geconstateerd, zegt hoteleigenaar Jan Karel Fikke.
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'