Langeweg - 23-11-2020 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Bij Langeweg staat al een tijdje deze mobiele flitskast. Men mag er met maximaal 60 kilometer per uur voorbij.
Volledig scherm
Langeweg - 23-11-2020 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Bij Langeweg staat al een tijdje deze mobiele flitskast. Men mag er met maximaal 60 kilometer per uur voorbij. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kruising Langeweg: ‘Ze racen hier als gekken’

LANGEWEG - Voor de tweede keer  in een paar maanden staat er vlakbij de gevaarlijke kruising  op de provinciale weg N285 ter hoogte van Langeweg een mobiele flitspaal van de provincie. 

 1. Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Ja, als iemand een fotolijst voor een begrafenis moet hebben, voor op de kist, dan bezorgen de mensen van Photo Sprint in Etten-Leur dat natuurlijk gewoon thuis. Voor zoiets wil medewerkster Diane echt een stapje extra doen. Maar eigenlijk mag de fotozaak tijdens de corona-lockdown alleen maar pasfoto's maken. Spullen vanuit de winkel verkopen, mag niet, of het nou een fotolijst of een batterijtje is. Die dingen mogen alleen via de webshop of social media verkocht worden.
 1. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'

 2. Einde Rutte III is een feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Einde Rutte III is een feit wegens toeslagen­af­fai­re