Jeugdmode Van Zeggeren in Roosendaal heeft aparte winkel voor bange klanten in de Passage. Eigenaresse Bernadette Stoop geeft aan klanten een kledingrekje mee en doet de deur van de winkel open voor klanten die private shopping willen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeugdmode Van Zeggeren in Roosendaal heeft aparte winkel voor bange klanten in de Passage. Eigenaresse Bernadette Stoop geeft aan klanten een kledingrekje mee en doet de deur van de winkel open voor klanten die private shopping willen. © Pix4Profs/Peter van Trijen

Kledingzaken in de knel: ‘Mensen hebben angst om te komen’

KLUNDERT/ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Een apart winkeltje waar je in je eentje kunt shoppen, een film van een modeshow en eigen modefoto's die op social media de klanten bereiken: kledingzaken in West-Brabant zijn snel creatief geworden in het vinden van wegen om de coronacrisis te overleven. 

Want een enigszins normaal inkomen zit er voor hen, net als voor vrijwel alle andere ondernemers, sowieso de komende maanden niet in nu iedereen is geadviseerd om alleen nog bij hoge nood de straat op te gaan.