Kindertheater van Stoffer en Blik debuteert in theater De Schuur

ZEVENBERGEN - De nieuwe Kindertheatergroep van stichting Stoffer en Blik in Zevenbergen is in september 2017 begonnen met repeteren in theater de Schuur. Komend weekend worden de eerste voorstellingen gegeven.

Een jaar lang hebben ze speltraining gehad en hun eigen voorstelling ontwikkeld.

Producent Sanne Schoneveld-Hendrikx: ,,Een voorstelling waarin hun eigen ideeën omgevormd werden tot een echt verhaal. De groep staat nu voor de eerste keer samen op het toneel. De groep bestaat uit 11 meiden en 1 jongen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar."

Onbewoond eiland

De voorstelling heet Waar is Willington?. Twaalf onbekenden komen terecht op een onbewoond eiland nadat hun vliegtuig neerstort. Ze moeten zien te overleven, zelf op zoek naar eten en een dak boven hun hoofd maken. En als ze ooit weer veilig thuis willen komen, zullen ze een plan moeten bedenken om van het eiland af te komen. 

Het stuk wordt zaterdag 9 juni om 19.30 uur en zondag 10 juni om 13.30 uur gespeeld. Kaarten kosten 4 euro en zijn te bestellen op sanne@vancreatievehuize.nl. 

Producent Sanne Schoneveld-Hendrikx. Foto René Schotanus/Pix4Profs
Volledig scherm
Producent Sanne Schoneveld-Hendrikx. Foto René Schotanus/Pix4Profs © Foto René Schotanus/Pix4Profs
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enorme kaalslag dreigt in evenementenland: ‘De helft verliest zijn baan door corona’
    PREMIUM

    Enorme kaalslag dreigt in evenemen­ten­land: ‘De helft verliest zijn baan door corona’

    BREDA - Het faillissement van de Arjan van Dijk Groep uit Wernhout is nog maar het begin van een enorme kaalslag in de evenementensector. Liefst de helft van de werknemers in de branche zal zijn baan verliezen als gevolg van de coronacrisis. En meer dan de helft van de te verwachten omzet gaat in rook op. Dat becijfert EventPlatform, de vereniging van evenementenorganisaties in Nederland.