Volledig scherm

Kermis keert na jaar afwezigheid terug in Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN - Na een jaar afwezigheid keert de kermis terug in Standdaarbuiten. Op initiatief van de exploitanten Rinus van der Zande en John Dauphin staan er van vrijdag tot en met zondag attracties op het evenemententerrein nabij gemeenschapshuis De Standaert.

De kermis ging vorig jaar niet door omdat het evenement na een herinrichting niet meer op de Markt kon plaatsvinden, maar de attracties door een reconstructie nog niet op het beoogde nieuwe terrein aan de Timberwolfstraat terecht konden. Een alternatief werd niet gevonden.

Kermissen in kleine plaatsen hebben het moeilijk, toch willen Van der Zande en Dauphin een poging wagen.

Er zijn onder meer een Mega Dance, grijpkraantjes, schietsalon, eendjes vangen, draaimolen, suikerspin en snoepkraam op het evenemententerrein te vinden.

  1. Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    Weg moet paar keer open voor vernieuwen waterleiding Klundert

    KLUNDERT - Het vernieuwen van de waterleidingen in en rondom Klundert is in volle gang. Aan de leidingen van de Nieuwendijk (fase 1) en de huisnummers 1 t/m 11 van de Zevenbergseweg (fase 2) wordt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur gewerkt. De werkzaamheden aan de leidingen van de huisnummers 25 t/m 30 (fase 4) starten 16 oktober en aan de nummers 13 t/m 22 (fase 3) wordt vanaf begin november gewerkt. De fases 1, 2 en 4 worden door aannemersbedrijf Van Vulpen uitgevoerd, fase 3 door Brabant Water.