Volledig scherm
Oude haven Zevenbergen

Infopunt Centrumplan Zevenbergen op 3 november open

ZEVENBERGEN - Het tijdelijk informatiepunt voor de omvangrijke werkzaamheden in het centrum van Zevenbergen, opent op donderdag 3 november voor het eerst de deuren.

Dat zegt een woordvoerder van de gemeente Moerdijk. Het centrum komt in voormalige horecazaak De Vrijbuiter op het haventracé.

Het hart van Zevenbergen ondergaat met het Centrumplan een metamorfose. Meest in het oog springt het opengraven van de haven.

Daarnaast wijken panden in de Molenstraat en Doelstraat voor woningen en winkels en wordt de Markt heringericht. Hetzelfde geldt voor de Kasteeltuin, waar de werkzaamheden al in volle gang zijn In het centrum is informatie over de voortgang te krijgen, het wordt ook bemenst. Het infopunt gaat in eerste instantie alleen op donderdag open, maar krijgt naarmate het werk vordert ruimere openingstijden. Het centrumt verhuist eind volgend jaar naar een andere locatie. Dan begint het opengraven van de haven en gaat De Vrijbuiter tegen de vlakte.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

Volledig scherm
© Thinkstock