Het foodfestijn 'n Bietje Koekoek in Zevenbergen kende twee succesvolle edities.
Volledig scherm
PREMIUM
Het foodfestijn 'n Bietje Koekoek in Zevenbergen kende twee succesvolle edities. © foto Ad Goddrie

IJspret en vuurwerk tijdens graafwerk in centrum Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Kerstmarkt, ijsbaan, vuurwerk. Het Centrumteam Zevenbergen heeft tal van activiteiten in petto om het centrum van de stad de komende anderhalf jaar tijdens het opengraven van de haven en de herinrichting van de Markt aantrekkelijk te houden. Ook het evenement ’n Bietje Koekoek is in beeld voor een doorstart.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.