Volledig scherm
Oud en nieuw voor de jeugd bij de Graanbeurs in Fijnaart. © peter van trijen/pix4profs

Honderden vieren oud en nieuw bij Graanbeurs Fijnaart

FIJNAART - De zesde versie van het "New Years Eve" in de Graanbeurs in Fijnaart was met dik vijfhonderd man/vrouw publiek compleet uitverkocht. Nieuw aan dit "New Years Eve" waren de touringcars waarmee het vooral  jeugdige publiek uit Zevenbergen en Klundert naar Fijnaart werd gebracht. 

"Dit Oud en Nieuwjaarsfeest houden we al een zestal jaren," vertelt Henk Westering uitbater van de Graanbeurs. "En we merken dat er steeds meer jeugd uit Zevenbergen en Klundert naar Fijnaart komt. Daardoor kwamen we op het idee om met touringcarbedrijf Vos uit Zevenbergen te gaan praten over het laten rijden van bussen om de jeugd uit die plaatsen op te halen en aan het einde van het feest ook weer thuis te brengen." 

Het Oud en Nieuwjaarsfeest is al jaren een begrip in Fijnaart. Niet alleen de jeugd weet de weg naar de Graanbeurs te vinden. Ook de wat oudere jeugd komt graag naar het feest. 

"We hadden twee dj's," meldt Westering. "Grens&Loos en P!edra. Niet alleen alle hits uit 2017 kwamen voorbij, maar ook Golden Oldies werden er gedraaid. Een gezellig groot feest zonder een wanklank."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement