De Zevenbergse Margit de Klerk en haar man Hennie ondervinden last van de werkzaamheden aan het spoor tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zevenbergse Margit de Klerk en haar man Hennie ondervinden last van de werkzaamheden aan het spoor tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. © Pieter van den Akker

Hier denderen straks per uur 25 tot 75 trucks voorbij: ‘Het lijkt alsof het onweert’

ZEVENBERGEN - Omwonenden van het spoor tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen kunnen hun borst natmaken. Het diepe graafwerk gaat de komende weken veel vrachtverkeer met zich meebrengen. Tussen 23 juli en 9 augustus rijden de vrachtwagens zelfs dag en nacht af en aan, zo'n 25 per uur. Tijdens de piek van het werk zijn dat er maar liefst 75 vrachtwagens per uur, zo heeft ProRail omwonenden laten weten. 

 1. METO en SVC moeten zich richten op nacompetitie: ‘Beseffen dat het echt ergens om gaat’
  PREMIUM
  Vierde klasse B

  METO en SVC moeten zich richten op nacompeti­tie: ‘Beseffen dat het echt ergens om gaat’

  Door met 3-1 van SVC te verliezen, is METO veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor behoud. Met een tiende plaats in de eindrangschikking resteren voor het team van Ronald Broos twee finales. SVC klom naar de negende plaats en start de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Neerlandia'31. METO begint met een uitduel tegen Koewacht. Als METO en SVC hun eerste duel winnen, volgt de tweede wedstrijd op neutraal terrein.
  Standdaarbuiten