Harry Benschop is vertegenwoordiger van Wandelnet Nederland en gaat met de gemeente Moerdijk in overleg over de wandelinfrastructuur rond Willemstad. Hij staat hier met zijn partner Willemien aan de Westdijk/Hellegatsweg waar  afgezonderde wandelpaden grotendeels ontbreken.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Benschop is vertegenwoordiger van Wandelnet Nederland en gaat met de gemeente Moerdijk in overleg over de wandelinfrastructuur rond Willemstad. Hij staat hier met zijn partner Willemien aan de Westdijk/Hellegatsweg waar afgezonderde wandelpaden grotendeels ontbreken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Het is beroerd gesteld met de wandelpaden rondom Willemstad’

WILLEMSTAD - Zo goed de toerist in recreatieve parel Willemstad bediend wordt, zo beroerd is het buiten de muren. Voor de wandelaar en natuurliefhebber zijn er nauwelijks aantrekkelijke en veilige paden. En dat moet anders, vinden ze bij Wandelnet Nederland. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.