Volledig scherm
De supermarkt staat al 10 jaar leeg. © Henk den Ridder

Hekken rond vervallen supermarkt in Fijnaart

FIJNAART - Green Real Estate plaatst nog deze week hekken rond de lege supermarkt aan de Nieuwe Dorpsweg in Fijnaart.

Daar komen later doeken tegenaan met afbeeldingen van het bouwplan. "Dit neemt het zicht weg op het verpauperde pand", schrijft het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad.

De gemeente is een juridische procedure begonnen om Green Real Estate te dwingen iets aan het gebouw te doen. Het vastgoedbedrijf moest voor 1 oktober met een concreet plan komen, maar heeft dat niet gedaan. Het college 'hoopt en rekent erop' dat de lange juridische weg niet helemaal hoeft te worden bewandeld. "Het is ons bekend dat de ontwikkelaar en potentiële gebruikers de afgelopen periode hard hebben gewerkt aan een overeenkomst."

Er is nog niks definitief, toch krijgen de plannen steeds concreter vorm, aldus B en W. Green Real Estate praat onder meer over de vestiging van de praktijk van de huisartsen Pourfar en Khalili.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.