Volledig scherm
Harmonie Oefening uit Standdaarbuiten in 1953. © Ben Steffen

Harmonie Oefening uit Standdaarbuiten in zee met WC Experience

STANDDAARBUITEN - Dat harmonieën en fanfareorkesten met bekende artiesten optreden komt vaker voor. Pearl Jozefzoon, Jan Vayne en Cor Bakker zijn in dit circuit populaire namen. Harmonie Oefening uit Standdaarbuiten gaat in mei echter optreden met de WC Experience.

Het concert wordt zaterdag 12 mei gegeven in het kader van de Dorpsweek 2018. Maar zondag 4 maart wordt al een kort 'sneak-peek concert' van de voorstelling in mei gegeven in De Standaert. Dat optreden begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

De WC Experience is een van de bekendste dialectbands van ons land. In 25 jaar uitgegroeid van een rock 'n loll-band tot een compleet muziekcircus. Harmonie Oefening is met 155 jaar iets ouder en betreedt met het bijzondere concert nieuwe paden. 

Het concert op 12 mei begint om 20.00 uur in de feesttent. Kaarten in de voorverkoop bij Attent en bij De Standaert à 12,50 euro. 

Volledig scherm
De poster van het concert van Harmonie Oefening op 4 maart. © Harmonie Oefening
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement