Volledig scherm
PREMIUM
Jongerenwerker Stephan Beute, hier met collega's in jongerencentrum De Tune in Zevenbergen: ‘Jongeren verdienen ook een goede plek in de openbare ruimte.’ © Pix4Profs/René Schotanus

Hangjongeren moeten weg bij Zevenbergs zwembad

ZEVENBERGEN - De overlast van jeugd op het parkeerterrein bij zwembad De Bosselaar in Zevenbergen is zo groot, dat de gemeente Moerdijk het tijd vindt om in te grijpen. ,,We gaan kijken of er voor deze jongeren een andere locatie kan komen om elkaar te ontmoeten”, zegt een woordvoerder.

Volgens haar zijn er klachten over lawaai, afval en vernielingen. ,,Ook voelen bezoekers van het zwembad en tennisvereniging De Lobbelaer zich geïntimideerd.”

 1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 2. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?