Openbare basisschool De Cocon in Klundert sluit op 1 augustus volgend jaar de deuren. De gemeenteraad voelt er niks voor om als gemeente de school in de lucht te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Openbare basisschool De Cocon in Klundert sluit op 1 augustus volgend jaar de deuren. De gemeenteraad voelt er niks voor om als gemeente de school in de lucht te houden. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Grote treurnis voor Klundert’: De Cocon sluit de deuren, gemeenteraad grijpt niet in

KLUNDERT - Het doek valt volgend jaar voor openbaar basisonderwijs in Klundert. De gemeenteraad van Moerdijk is niet van plan om als gemeente basisschool De Cocon open te houden nu het schoolbestuur er de stekker uittrekt. Al doet de sluiting alle raadsfracties heel veel pijn.

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 1. Coronavaccins die zó snel zijn geproduceerd, zijn die wel betrouwbaar?
  Play

  Coronavac­cins die zó snel zijn geprodu­ceerd, zijn die wel betrouw­baar?

 2. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'