Gestolen barbecues leiden agenten naar drugslab in Hoeven

VIDEOHOEVEN - In de Bovenstraat in Hoeven is dinsdagochtend een drugslab aangetroffen. De politie kwam het drugslab 'per toeval' tegen tijdens het onderzoek naar de gestolen barbecues dat afgelopen weekend plaatsvond.

De politie kwam van het weekend een paar helers uit Hoeven op het spoor. Na hun aanhouding liep het onderzoek door en dat leidde de agenten naar de woning aan de Bovenstraat in Hoeven. Daar troffen agenten een drugslab aan. 

In het drugslab zijn zeker 240 liter chemicaliën om GHB te maken, emmers vol met GHB en een voorraad pillen aangetroffen. De politie heeft een persoon aangehouden. 

Volledig scherm
Drugslab opgerold in Hoeven. © Perry Roovers
Volledig scherm
Drugslab opgerold in woning in Hoeven. © Tom van der Put
Volledig scherm
Drugslab opgerold in Hoeven. © Perry Roovers
 1. Kapitaalinjectie voor haven met water in Zevenbergen
  PREMIUM
  video

  Kapitaalin­jec­tie voor haven met water in Zevenber­gen

  ZEVENBERGEN - Het ziet er naar uit dat dit voorjaar het grote graafwerk begint in het centrum van Zevenbergen. Er liggen miljoenen euro's extra klaar om het havenkarwei vlot te trekken. De gemeente Moerdijk hoest een kleine miljoen euro meer op. ,,Een haven met water is een grote plus voor het centrum”, verdedigt wethouder Thomas Zwiers dit voorstel van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

 • Eens (32%)
 • Oneens (68%)
3192 stemmen