Een delegatie van Rijkswaterstaat en de gemeente luisterde dit najaar samen met bewoners van Heijningen naar de herrie van de A4.
Volledig scherm
Een delegatie van Rijkswaterstaat en de gemeente luisterde dit najaar samen met bewoners van Heijningen naar de herrie van de A4. © peter van trijen/pix4profs

Geld gemeente als lokkertje voor schermen tegen verkeerslawaai A4

HEIJNINGEN - Vaart zetten achter geluidsschermen langs de snelweg A4 bij Heijningen en Helwijk door als gemeente Moerdijk een deel van de kosten te betalen. De gemeenteraad heeft wel oren naar dit voorstel van Onafhankelijk Moerdijk (OM) en Moerdijk Lokaal (ML).

0 reacties

  1. Vijf vragen over 'takkenherrie' A4 bij Heijningen

    Vijf vragen over 'takkenher­rie' A4 bij Heijningen

    HEIJNINGEN - Rijkswaterstaat moet als de bliksem geluidsschermen plaatsen langs de A4 bij Heijningen om het verkeerskabaal in te dammen. Met die duidelijke boodschap klopt de Moerdijkse gemeenteraad aan bij minister Cora van Nieuwenhuizen van Verkeer en de Tweede Kamer, zo is deze week afgesproken in de raadscommissie fysieke infrastructuur. 'In sommige gevallen is er geen enkel woongenot meer.' Vijf vragen over de verkeersoverlast bij Heijningen.