Volledig scherm
Frans en Mariska eten Chinees. © Instagram Frans Bauer

Frans Bauer scoort met reisprogramma in China, maar weet de babi pangang niet te vinden

FIJNAART - Frans Bauer en vrouwlief Mariska hebben met hun reis door China 1,4 miljoen kijkers weten te boeien. Daarmee is Frans Bauer in China het op drie na best bekeken programma van de zaterdagavond. Wie is de Mol?, het Achtuurjournaal en Holland's Got Talent scoorden beter dan de zanger uit Fijnaart en zijn vrouw in het Aziatische land.

Naar die programma's keken respectievelijk bijna drie miljoen, 2,4 miljoen en 1,5 miljoen personen. Frans Bauer in China werd nipt vierde. In de top tien van Kijkonderzoek staan verder onder meer Ik Vertrek, Eenvandaag, Kassa en Moltalk. ,,Wow. We zijn kei trots. Bedankt voor het kijken allemaal”, laat Bauer weten op Instagram.

In de eerste aflevering van het reisprogramma zagen we onder meer hoe Mariska voor de laatste keer voor de trip een portie bami kookte, maakte het tweetal een tour door Hong Kong en vroeg Frans op een Chinese markt om babi pangang. Die was er uiteraard, tot grote teleurstelling, niet: het is immers een oer-Hollands gerecht. Ook de nodige grapjes over het eten van hond ontbraken niet.

Trending

Op Twitter was het programma, dat volgende week weer te zien is, enige tijd trending topic. De meningen van twitteraars liepen uiteen:

Volledig scherm
Frans en Mariska in China. © Instagram Frans Bauer