De Singelschool in Willemstad had als project voor groep 8 een eigen bedrijf te starten. Twee leerlingen hebben gewerkt en gecrowdfund om twee  goede doelen te ondersteunen:  Florènce van Ulden (in het midden) en Céline Loeff .Rechts van hen Sandra Conijn (Alzheimerstichting) en Janneke Driesprong (KWF). Sandra Langenberg en Jacqueline Stehouwer (links) hebben achter de schermen geholpen. Rechts directeur Loeky Wijling.
Volledig scherm
De Singelschool in Willemstad had als project voor groep 8 een eigen bedrijf te starten. Twee leerlingen hebben gewerkt en gecrowdfund om twee goede doelen te ondersteunen: Florènce van Ulden (in het midden) en Céline Loeff .Rechts van hen Sandra Conijn (Alzheimerstichting) en Janneke Driesprong (KWF). Sandra Langenberg en Jacqueline Stehouwer (links) hebben achter de schermen geholpen. Rechts directeur Loeky Wijling. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Florènce en Celine uit Willemstad halen met hun zelfgemaakte armbandjes 500 euro op voor het goede doel in Willemstad

WILLEMSTAD - Florènce van Ulden en Celine Loeff uit Willemstad hebben 500 euro weten op te halen voor twee goede doelen: de stichting Alzheimer Nederland en het KWF Kankerbestrijding.