Fijnaart, Moreno Molenaar/Pix4Profs

Bewoners van Fijnaart kregen in oktober bij de ingang van Jumbo de gelegenheid om mee te doen aan een enquête over de leefbaarheid in hun dorp. 

Marjan van capelle 
Iris Bol 

Bezoekers jumbo 
Sylvia Marijnissen
Sjaan Scholten
Volledig scherm
Fijnaart, Moreno Molenaar/Pix4Profs Bewoners van Fijnaart kregen in oktober bij de ingang van Jumbo de gelegenheid om mee te doen aan een enquête over de leefbaarheid in hun dorp. Marjan van capelle Iris Bol Bezoekers jumbo Sylvia Marijnissen Sjaan Scholten © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Fijnaarters zitten te springen om centrale ontmoetingsplaats

FIJNAART - Ontmoeting, levendigheid en gezelligheid op één centrale plek: dat is wat Fijnaarters het meest missen en in de toekomst het liefst gerealiseerd willen zien in hun dorp. 

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 2. Avondklok? In West-Brabant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen
  PREMIUM

  Avondklok? In West-Bra­bant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen

  BREDA - Het kabinet wil een avondklok instellen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tussen 20.30 en 04.30 uur mag er dan niemand meer naar buiten. Op de maatregel worden wel een paar uitzonderingen gemaakt, onder meer voor mantelzorgers. Mensen mogen ook in het geval van een calamiteit of voor ‘dringende hulp aan mens en die’ nog wel naar buiten, aldus premier Mark Rutte woensdag tijdens een persconferentie.
 1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

 2. Ayoub A. ontoerekeningsvatbaar: geen straf opgelegd, wel TBS
  Play

  Ayoub A. ontoereke­nings­vat­baar: geen straf opgelegd, wel TBS